Proteus, një produkt i Labcenter Electronic, është një program i aftë për vizatim, simulim, animacion dhe vizatim PCB që mund të simulojnë vizualisht qarqet elektronike. Dallimi më i rëndësishëm nga tabela e punës konvencionale është se mund të ekzekutojë skedarë HEX të ngarkuar në mikroprocesorë.

Më poshtë keni disa punime me programin Proteus:

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

About Author