Samsung Galaxy S10 me rrjet 5G

Samsung Galaxy S10 me rrjet 5G

Samsung përfundoi ngjarjen e tyre Unpacked mbrëmjen e kaluar me një formacion të ri të telefonave Galaxy, një altoparlantë të ri me asistentin e zgjuar Bixby dhe orët e mençura. Ndërsa brezi i ri Galaxy S10 do të jetë në dispozicion në muajin e ardhshëm në SHBA, pajisjet nuk do të lansohen në tregun evropian […]

Read More