Tre këshilla për paratë që njerëzit nuk duan t’i dëgjojnë

Tre këshilla për paratë që njerëzit nuk duan t’i dëgjojnë

Pas 20 vitesh në biznes, këshilltari financiar Don Grant thotë se ka tre gjëra që klientët urrejnë të dëgjojnë. Së pari, që nuk po kursejnë mjaftueshëm, qoftë për pension, qoftë për shkollimin e fëmijës së tyre, më pas se nuk mund të përballojnë një shtëpi të tillë dhe, së fundi, se duhet të rrezikojnë më […]

Read More
 Shenjat që tregojnë se një ditë do të bëheni të pasur

Shenjat që tregojnë se një ditë do të bëheni të pasur

Ekspertët e parave kanë identifikuar disa zakone të shumë milionerëve, nga qëllimet e qarta financiare deri te dija se kur duhet të kërkoni këshilla. Finance Buzz ndan zakone të përbashkëta të milionerëve të vetë-bërë që mund të jeni në gjendje t’i zbatoni në jetën tuaj. 1. Investoni 20% të të ardhurave tuaja Kursimi i parave […]

Read More
 Çfarë i dallon njerëzit e suksesshëm nga të tjerët

Çfarë i dallon njerëzit e suksesshëm nga të tjerët

Pesë karakteristika kryesore të njerëzve të suksesshëm që i ndihmojnë ata të arrijnë qëllimet e tyre. Fokusohen në pozitivete Është shumë e rëndësishme që fokusin tonë ta përqëndrojmë në gjërat pozitive në jetë. Gjithmonë do të ketë edhe zhvillime negative gjatë jetës, por e rëndësishme është të mos u japim atyre rëndësi të madhe, që […]

Read More