Zgjidheni stresin e punës me këto truke të thjeshta!

Zgjidheni stresin e punës me këto truke të thjeshta!

Këto këshilla do t’ju ndihmojnë të mos nervozoheni shumë në punë… Tre të katërtat e femrave ndihen të stresuara në punë dhe mendojnë se kjo i rrezikon shëndetin dhe i vret disponimin. Pak më pak (por gjithsesi domethënës) janë ata që për shkak të stresit me të cilin përballen, shfaqin çdo ditë simptoma të depresionit. […]

Read More
 Si ta shndërroni stresin në motivim

Si ta shndërroni stresin në motivim

Do të ishte një përfitim i madh nëse do arrinim ta kthejmë të paktën një pjesë të vogël të stresit në motivim për punë apo mësim. Nëse e përdorim atë në mënyrë efektive, mund të arrijmë shumë … ajo që na ngelet ta mësojmë është se si duhet të ballafaqohemi me të. Pranoni faktin se […]

Read More