Kompania Samsung pati përvoja mjaft të këqija këte vit, por megjithatë mendoj se duhet të përqëndrohemi në atë që Samsung do të ofroj për ne në vitin 2017. Galaxy S8 mund të jetë një garanci e mirë që mund të ofrojë kompania për këtë vit.

Ka pasur thashetheme të sugjerojnë se Galaxy S8 mund të ofrohet vetëm në një variant ekran të lakuar, por që nuk mund të jetë 100% e vërtetë. Bazuar në informacionet  më të reja thuhet se do jenë dy versione të ofruara: një 5.1-inch ekran të lakuar qHD, dhe një tjetër me një 5.5-inç 4K ekran, qëllimi i të cilës është që ta sjell sa më pranë realitetin virtual.

Ka edhe zëra që tregojnë se Samsung mund të ketë përfshirë Viv Al në telefon. Duke pasur parasysh se Samsung ka njoftuar planet për të blerë kompaninë, dhe natyrisht kjo do të thotë se S Voice i Samsung do të zëvendësohet. Megjithatë S Voice, vërtetë nuk ka patur aq sukses sa platformat e tjera Asistente të zërit .

Shpresojmë që Samsung të mund të habisë çdo kënd në mënyrë që ngjarjet e fundit te Note7 të harrohen.

 

Përgatiti dhe përshtati
STUDENTET.MK

About Author

Admin_S