Këtë të enjte me fillim në ora 21:00 (Istanbul Time) organizata TURGEV fillon trajnimin online të titulluar “The Praxis of Prosperity” me Dr Humaira Shahin ligjeruese në Oxford University.

Në këtë trajnim do të zhvillohen diskutime mbi njohjen e sistemit neoliberal kapitalist, ndërsa nga ana tjeter do të elaborohet në detaje sistemi financiar islam dhe menyra islame e tregtisë në krye me shembullin e tregut të Medines.

Për më tepër klikoni këtu

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

About Author

Admin_B