Nëse keni menduar ndonjëherë se kafshët kanë shumë gjëra të përbashkëta, faktet e mëposhtme do t’ju ndryshojnë mendjen. A jeni gati ta zbuloni?

Delfinët flenë me një sy hapur!

Demat janë daltonist!

Njerëzit dhe qentë janë të vetmet krijesa të gjalla që kanë prostatë!

Zebrat nuk e njohin ngjyrën portokalle!

Një mi mund të qëndrojë më shumë pa ujë se një deve!

Miu është e vetmja kafshë që nuk mund të vjellë!

Peshkaqenët janë imun ndaj kancerit!

Miza jeton rreth një muaj.

Bletët kanë qime në sy.

Dreri nuk ha sanë.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

About Author