Shmangni VPN-të Falas nëse është e mundur

Ka shumë VPN falas në treg, por shumica e tyre janë të kufizuara në rastin më të mirë dhe të rrezikshëm në rastin më të keq.

Këtu janë problemet kryesore me VPN-të falas:

  • Kufijtë e të dhënave mujore.
  • Zgjedhja e kufizuar e serverit.
  • Shpejtësi të ngadalta.
  • Abuzimi i të dhënave tuaja personale.

Kostoja e vërtetë e VPN-ve falas

Shërbimet VPN mund të fitojnë para nga të dhënat tuaja në mënyra të papritura.

Është e shtrenjtë për të zhvilluar dhe përdorur një VPN të besueshme, dhe shumë shërbime me kosto të ulët ose falas zgjedhin të subvencionojnë çmimin e abonimit me të ardhura nga kanale të tjera.

Nëse nuk po paguani fare për shërbimin tuaj VPN, ka të ngjarë që një formë e mbledhjes, ndarjes ose shitjes së të dhënave po ndodh për të mbuluar koston e produktit.

Shumë nga këto shërbime falas gjithashtu mbështeten shumë në reklamat, gjë që është më pak se ideale për privatësinë.

Hetimet tona kanë zbuluar se disa nga VPN-të më të njohura falas në treg kanë lidhje sekrete me Kinën kontinentale, ndërsa 85% e aplikacioneve më të njohura falas të Android VPN kanë leje të tepërta me potencial për abuzime të privatësisë.

A është i sigurt VPN-ja juaj falas?

Burimi: https://www.top10vpn.com/guides/what-is-vpn/?v=whatisvpn&bsid=g0se1kw013&gclid=CjwKCAiA866PBhAYEiwANkIneG5wo7KMM-kpM-_gubo77Izc01g3n-WpZSW-LBzIuUJ_RWcr8I48sxoCal0QAvD_BwE

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

About Author