Hachi Infinite M1 i kthen sipërfaqet në ekrane interaktive me prekje, duke ripërcaktuar sesi përdoruesit janë në gjendje të bashkëveprojnë me ekranet e tyre pa marrë parasysh vendndodhjen. Pajisja inteligjente nga Hachi, krijuesit e zgjidhjeve të fundit të robotikës që mundësojnë konsumatorët të ndërtojnë ekosistemet e jetesës inteligjente të zgjeruara nga AI(intelegjenca artificiale).

Do të jetë në dispozicion në dy versione: M1 Pro (RAM 6 GB dhe me kujtesë 128 GB), dhe M1 (RAM 4 GB dhe me kujtesë 64 GB). Projektori HD është shumë i ndritshëm dhe jep një imazh vërtet të mirë në dritën e ditës.

E vetmja portë e dukshme është porta USB-C. Porte të tjera (HDMI, USB-C dhe prizë kufje 3.5 mm) janë fshehur prapa në pjesën e pasme të pajisjes. Në krye të saj, ka një kamerë dhe mikrofon dhe një buton kyçës.

Ajo ka fokus dhe tastierë automatike, kështu që nuk keni nevojë të shpenzoni kohë me kontrollet manuale. Mund të përdoret horizontalisht ose vertikalisht në varësi – nëse doni ta projektoni imazhin në një tavolinë ose mur.

Sistemi operativ përfshin një aplikacion të mësimit të AI për të mundësuar integrimin e shëndetit, palestrës dhe arsimit të bazuar në AI. Mbështet njohjen e tekstit AI dhe siguron reagime për të siguruar udhëzime mësimore për fëmijët – për shembull, të mësuarit se si të shqiptojë.

Hachi Infinite është në dispozicion tani për të porositur paraprakisht për 999 dollarë përpara datës së pritshme të fillimit të tij në fund të korrikut. Ajo u emërua një CES 2020 Innovation Awards Honoree për pajisje.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

About Author