Sa kohë keni qenë “të flaktë” duke bërë diçka? Diçka që e dëshironit prej kohësh? A zgjat mjaftueshëm motivimi juaj për të “shtyrë” atë që keni dashur?

Nëse mendoni se nuk jeni mjaftueshëm të motivuar dhe se motivimi juaj zgjat sa shiu i verës, atëherë kjo këshillë mund t’ju ndihmojë:

Njerëzit shpesh thonë se motivimi nuk zgjat. “Noti nuk zgjat shumë – dhe kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë motivimin çdo ditë”

 Autori i këtij citimi është Zig Ziegler (1926 – 2012), një nga “trajnerët motivues”  të brezit të vjetër.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

About Author

Admin_S