Disa sipërmarrës për Entrepreneur ndanë këshilla për rregullat e biznesit, pra refuzimin e tyre dhe përqendrimin në atë që është e pranueshme për biznesin e tyre.

Ndalo garimin si i çmendur për të qenë më i mirë

“Ndalo garimin si i çmendur për të qenë më i mirë. Në vend të kësaj, mendoni për qasje tjetër ndaj punës. “Unë gjithmonë mbaj mend citimin nga Albert Einstein:” Ne nuk mund t’i zgjidhim problemet tona duke përdorur të njëjtin mendim kur i krijuam ato. ” – Jonathan Neman, bashkëthemelues dhe bashkë-drejtor i Sweetgreen.

Rrënoni rregullin e përsosjes dhe përqendrohuni në përparim

” Rrënoni rregullin e përsosjes dhe përqendrohu te progresi. “Kur jeni të fiksuar pas hapave dhe kritikave të gabuara, ju krijoni një pengesë për përparimin.” – Ariel Kay, themelues dhe CEO i Parachute.

Mos jini markë “mee to”

Mos jini markë “mee to”. Sipërmarrësit duhet të përqendrohen te vetja, te pikat e forta, të dobëta dhe vizioni për kompaninë. ”- Ariel Nelson, bashkëthemelues i Jack Erwin.

Mos u bëj njeri i varur nga puna

“Pushoni më shumë. Si sipërmarrës, ne të gjithë jemi të varur nga  puna. “Unë gjithmonë i sfidoj shokët e mi  sipërmarrës që të thyejnë rregullin” Ekipi Nuk fle “dhe të bëjnë një pushim.”

Mos pranoni cfarëdo këshille

“Njerëzit thonë se mos punëso kurrë një mik, por punësimi i miqve më ka mundësuar që të kem burime të besuara në ekipin e besuar për  mbështetje të projekteve dhe të siguroj komente të sinqerta.” – Kari Saitovic, themelues i Dhomës së Fitimit.

Mos u përgjigjni postave elektronike brenda 24 orëve

“Hiq dorë nga përpjekjet për t’iu përgjigjur email-eve brenda 24 orëve. Kjo sjellje ju largon nga kryerja e detyrave, “- Sara Sugarman, themeluese dhe CEO e kompanisë së dekorimeve Lulu & Georgia.

Burimi: Biznisinfo.mk

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

About Author