Çfarë janë kompjuterët kuantik?

Çfarë janë kompjuterët kuantik?

Pothuajse nuk ka vend ku kompjuterët nuk përdoren sot. Një gjeneratë e re kompjuterësh, të quajtur kompjuterë kuantikë, kanë filluar të shfaqen. Në këtë artikull për Ju kemi përpiluar informacione në lidhje me kompjuterët kuantikë. Kompjuterët kuantik Telefonat celularë që ne përdorim sot janë fuqia e një kompjuteri ushtarak 50 vjet më parë, dhe kur […]

Read More