Në punë  shpesh nuk arrijmë ta kryejmë punën. Më së shumti fajtorë për këtë janë hajdutët e kohës.

Ne mund dhe duhet ta organizojmë kohën tonë më mirë, thjesht duhet të organizohemi në mënyrë që të mund të bëjmë një numër më të madh gjërash në një periudhë më të shkurtër kohore.

Shikoni kush po ju “vjedh” kohën:

1. Puna burokratike – 8%

2. Të flasësh në celular, të dërgosh mesazhe SMS – 10%

3. Rrjetet sociale – 11%

4. Udhëtimi nga shtëpia në punë dhe kthimi – 13%

5. Biseda që nuk kanë lidhje me punën – 16%

6. Takimet – 18%

7. Zvarritjet– 19%

8. Shikimi i TV – 26%

9. Kërkimi në internet – 27%

10. Email – 33%

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

About Author