KU ËSHTË VENDI MË I FTOHTË NË TOKË?

KU ËSHTË VENDI MË I FTOHTË NË TOKË?

Ka disa vende në Tokë që të ngrinë kockat, por cila është temperatura më e ulët dhe e ftohtë e regjistruar ndonjëherë dhe ku ishte ajo? Toka mund të ftohet shumë. Nga Poli i Jugut deri në Rrethin Arktik, temperaturat ekstreme të ftohta mund të bien deri në nivele ngrirëse edhe për kockat tona. Por […]

Read More
 Një llogari bankare shumë e veçantë

Një llogari bankare shumë e veçantë

Imagjinoni të keni një llogari bankare që depoziton 86,400 dollarë çdo mëngjes. Paratë e depozituara në fillim të ditës nuk mund të bartën në ditën e ardhshme dhe çdo mbrëmje anulon çdo pjesë të shumës që nuk kishit përdorur gjatë ditës, madje ato nuk mund të nxjerrën ne formë të hollash me qellim që ti […]

Read More
 10 hajdutët më të mëdhenj të kohës

10 hajdutët më të mëdhenj të kohës

Në punë  shpesh nuk arrijmë ta kryejmë punën. Më së shumti fajtorë për këtë janë hajdutët e kohës. Ne mund dhe duhet ta organizojmë kohën tonë më mirë, thjesht duhet të organizohemi në mënyrë që të mund të bëjmë një numër më të madh gjërash në një periudhë më të shkurtër kohore. Shikoni kush po […]

Read More
 5 fakte interesante për kohën që ndoshta nuk i keni ditur

5 fakte interesante për kohën që ndoshta nuk i keni ditur

A jetojmë vërtet në të kaluarën? Ku është ora më e saktë në botë? Ja disa fakte interesante për kohën që ndoshta nuk i keni ditur. Një nga gjërat më të çuditshme është se secili prej nesh jeton rreth 80 milisekonda në të kaluarën, sepse truri i njeriut nuk i përjeton ngjarjet aktuale deri në […]

Read More
 A mund të menaxhoni më mirë kohën tuaj?

A mund të menaxhoni më mirë kohën tuaj?

A keni kërkuar ndonjëherë që dita të zgjasë edhe për disa orë të tjera? Mesiguri jeni përballur me frustrim për të balancuar projekte dhe angazhime të ndryshme dhe t’ju mungojnë vetëm një ose dy orë për të përfunduar. Pra, si mund të gjeni më shumë kohë gjatë ditës dhe si të shfrytëzoni më mirë ditën […]

Read More