Vajrat e motorit luajnë një rol vendimtar në funksionalitetin e motorit tuaj. Pa vaj, motori juaj mund të dëmtohet mjaft shpejt dhe kështu është në interesin tuaj më të mirë të siguroheni që vaji i motorit të jetë në nivelin e duhur.

Vaji në motorin tuaj siguron që të gjithë përbërësit mekanikë janë të lubrifikuar për të zvogëluar fërkimet, konsumimin dhe nxehtësinë. Vaji i motorit siguron që përbërësit të mos fërkohen me njëri-tjetrin dhe të mos konsumohen.

Varësisht se sa shpesh e përdorni makinën tuaj, vaji i vjetër i motorit nuk funksionon aq mirë dhe kështu që një ndryshim i rregullt të vajit të motorit është thelbësor për funksionalitetin e makinës suaj.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

About Author

Admin_S