Ekziston një plazh në Japoni që pronarët e vizitojnë me qentë e tyre.

 Qentë dhe macet mbështeten në gishtat e tyre, jo në këmbë.

Shkencëtarët kryejnë eksperimente sociale mbi minjtë në analogji me shoqërinë njerëzore.

Ariu më i vogël është Malaika, ndërsa ndër arinjtë është ndër më agresivët.

Zogu pitahu ka gjëndra helmuese.

Krokodilët u shfaqën 250 milionë vjet më parë.

Lepujt gjenden pothuajse kudo, përveç Antarktidës dhe Australisë.

Miza tsetse nuk e sulmon zebrën, thjesht nuk e sheh atë për shkak të kombinimit të vijave bardh e zi.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

About Author