Mbani kapelet tuaja sepse kjo nuk është stuhia juaj normale e erës. Në vitin 1996, një ciklon tropikal i quajtur Olivia goditi brigjet e Barrow Island, Australi me një forcë të tillë që theu një rekord të pabesueshëm. Sipas The Weather Channel, muri i syrit të Olivias prodhoi pesë erëra ekstreme prej tre sekondash, kulmi i të cilave ishte një shpërthim 253 mph ose përafërsisht 407kmh, i cili kaloi rekordin e mëparshëm të erës prej 231 mph të vendosur në malin Uashington, New Hampshire në vitin 1934.

Përgatiti dhe përshtati:

STUDENTET.MK

About Author

Admin_S