Një nga artikujt e serisë “Programet që nxjerrin inxhinierët një hap përpara nga konkurrentët e tyre në aplikim për punë”.

Megjithëse gjuhët programuese duket se kanë të bëjnë kryesisht me inxhinierët e kompjuterave, ata janë një nga karakteristikat e kërkuara në inxhinierë të tjerë. Në shumicën e departamenteve inxhinierike, një algoritëm themelor dhe trajnim programimi është dhënë në vitet e 1 dhe 2. Mësimi i gjuhës programimi është një detyrë shumë e mundimshme. Për këtë, para së gjithash, është e nevojshme të mësoni logjikën e algoritmit dhe më pas të mësoni tiparet e gjuhës që duhet të mësohen paraprakisht dhe të filloni të mësoni në përputhje me rrethanat. Preferohen më shumë gjuhë si C, C ++, C #, Pascal, Java, Basic, Delphi, Python.

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

About Author