Printerët 3D kanë marrë shumë vëmendje dhe po preferohen kohët e fundit. Për shkak të strukturës së tyre komplekse, nuk është e lehtë për t’u përdorur për disa përdorues. Andaj kërkohen njohuri kompjuterike dhe të ndryshme programore për këto faza. Ju duhet të plotësoni hapa të ndryshëm në mënyrë që të printoni nga një printer 3D. Në printerët 3D, personi kontrollon lëvizjet e akseve X, Y dhe Z të motorëve dhe krijon një model. Për këto arsye, është zbuluar një laps më i thjeshtë 3-dimensional, megjithëse ato janë pjesërisht të ngjashme. Pas përvojave të këqija me një printer 3D, shpikësit e lapsit të parë 3D ishin Peter Dilworth, Maxwell Bogue dhe Daniel Cowen. Risi, e cila filloi me një armë ngjitëse në provat e saj të para, filloi në 2013 dhe tani vazhdon të përdoret si lapsa 3D.

Për informata më të hollësishme mund të klikoni në këtë link.

Përgatiti dhe përshtati:

STUDENTET.MK

About Author