KU ËSHTË VENDI MË I FTOHTË NË TOKË?

KU ËSHTË VENDI MË I FTOHTË NË TOKË?

Ka disa vende në Tokë që të ngrinë kockat, por cila është temperatura më e ulët dhe e ftohtë e regjistruar ndonjëherë dhe ku ishte ajo? Toka mund të ftohet shumë. Nga Poli i Jugut deri në Rrethin Arktik, temperaturat ekstreme të ftohta mund të bien deri në nivele ngrirëse edhe për kockat tona. Por […]

Read More
 SI TË PËRCAKTONI TEMPERATURËN E TERMOSTATIT TUAJ – PRAKTIKË E APROVUAR SHKENCËTARISHT

SI TË PËRCAKTONI TEMPERATURËN E TERMOSTATIT TUAJ – PRAKTIKË E APROVUAR SHKENCËTARISHT

Fitoni grindjet familjare rreth ngrohjes së shtëpisë suaj në stinët e ftohta – ose më mirë akoma, shmangni ato krejtësisht – me këtë udhëzues të dobishëm. Shumica e njerëzve, dinë se si është të luftosh me një sistem ngrohjeje, apo të luftosh me një termostat. Megjithatë, ka mënyra për të zotëruar këto pajisje. Kjo është […]

Read More
 Studentët janë bashkuar – “Rezistenca studentore” dhe USS (parlamenti studentor)  marshojnë nesër së bashku

Studentët janë bashkuar – “Rezistenca studentore” dhe USS (parlamenti studentor)  marshojnë nesër së bashku

Kuvendet studentore universitare të UKIM, Universiteti i Europës Juglindore , FON, Kolegji Amerikan, FOP, Universitetet e Manastirit dhe Shtipit dhe Lëvizja “Rezistenca Studentore” nesër do të marshojnë së bashku për të kërkuar të drejtat e tyre. USS (parlamenti studentor)   e UKIM njoftoi se lufta e studentëve është e përbashkët dhe vetëm të bashkuar dhe së […]

Read More
 Bëhuni një student më i mirë me këto pak këshilla.

Bëhuni një student më i mirë me këto pak këshilla.

Krahas gjitha librave dhe udhëzimeve që kanë të bëjnë me temën e të qenit student i suksesshëm, këto pak këshilla të mençura dhe të shkurtra mund të ju shërbejnë në masë të madhe. Jeta studentore sjell momente të mrekullueshme, por edhe situata dhe probleme mjaft stresuese që e bëjnë vitin akademik të vështirë për t’i […]

Read More