Estrada është një pjesë e hapësirës e ngritur me një ose më shumë shkallë mbi dysheme.

Bretkosat ishin kafshët e para që filluan të bënin tinguj.

Patatet e skuqura, ose patatet franceze, e kanë origjinën në Belgjikë.

Nintendo prodhoi letra përpara se të fillonte të bënte videolojëra.

Deri në moshën 20-vjeçare, perëndimori mesatar sheh më shumë se një milion reklama televizive.

Luani nga traileri i studios së filmit MGM quhej Volni dhe ai jetonte në një kopsht zoologjik në Memfis.

Macja më e vjetër në botë e quajtur Pus, vdiq në vitin 1939 në një moshë shumë të vjetër. Ajo ishte 36 vjeç e një ditë.

About Author