Venusi është planeti më i nxehtë në sistemin tonë diellor me një temperaturë të sipërfaqes mbi 450°C.

Sipas shkencëtarëve, ka rreth 5,000,000,000 galaktika.

Zëri udhëton 4 herë më shpejt në ajër sesa në ujë

Hëna është shumë e thatë, është një milion herë më e thatë se shkretëtira e njohur e Gobit.

Temperatura më e lartë në Tokë që u mat në Libi në vitin 1922 ishte 58 ° C.

Temperatura më e ulët e regjistruar në planetin tonë ishte -89,6 ° C. Kjo temperaturë është matur në Antarktidë në vitin 1983.

Kengurët nuk dinë të ecin në drejtim të kundërt “prapa”.

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

About Author